Tuesday, February 18, 2014

semester 6



Assalamualaikum and hye. ive been busy with my holidays and now start a new semester. yeay now im final year student darl! excited nya tak terhingga and bersyukur yang Maha Esa sebab bagi aku peluang untuk aku berpijak di bumi USM ni lagi. semester ni paper yang aku amik semuanya core plus majorm maknanya memain kurang lah nak oii

sapa tak cuak oii. plus dengan research and subjek yang macam canggih2 punya subjek buat aku nak muntah tu. aish entahla apa-apa aku harap aku dapat berjuang habis-habisan. nasib lah mak jemah tak dapat subjek kira2 kalau tak bertambah muntah and cirit2. maklum lah dah lama tinggai, berkarat sikitlah nak mula balik haha. 

doa kalian aku berharap agar aku dapat finish my study on time. no extend berharap sangat Ya Allah . habis SPM, further study Diploma, then now Bachelor In Degree lepas tu Master (pengsan...). kalau ada rezeki sambunglah, kalau takdak sampai degree pun cukuplah. 
nway, for uolls semoga sukses dalam hidup, and semoga dipermudahkan segala urusan okay 
caww !! 

xoxo nadiaOth

No comments:

Post a Comment