Friday, June 22, 2012

ciri-ciri lelaki yg i minat :)


setiap manusia mempunyai pilihan dan ciri-ciri pasangan yang mereka minat
lelaki akan mempunyai ciri-ciri wanita yang mereka suka
perempuan juga begitu, mempunyai ciri-ciri lelaki yang mereka suka 
macam diri aq sendiri pun ada ciri-ciri lelaki yang aq suka..
memang tak ada sapa2 yang PERFECT kat dunia ni
and tak suma yang kita nak kita akan dapat mungkin kita akan dapat disebalik yang kita minat ..betul tak ?

tapi apa-apa pun ni memang ciri-ciri lelaki yang aq cari dan suka :) 

  1. Yang beriman (tentulahkan )
  2. Bertanggungjawab
  3. Pandai buat lawak (penting :) 
  4. Sentiasa tenang / COOL je walaupun apa pun berlaku  (like2 kalo kat FB) 
  5. Pembersih
  6. Berpengetahuan dalam pelbagai hal (tak boring kalo bersembang)
  7. Matang 
  8. Pandai hormat pada orang yang lebih tua
  9. Pandai menjaga hati ini :)
  10. Menerima setiap kekurangan yang ada pada diri aq ni
  11. TAK mengongkong (paling penting!!)
p/s : mana nak tahu kan lelaki yang aq impikan ni akan aq ketemui hee :D sebenarnya aq ni tak lah memilih pun ^_^ tapi apa2 pun yang beriman memang dah cukup memadai dan sentiasa COOL... 


xoxo: nadiaothman

2 comments:

  1. Amboi! hehe smoge akk temu jodoh yang lebih baik dan cepat! k! :))

    ReplyDelete